Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (2.58 secunde)
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
Sistemul bancar va resimti in semestrul al doilea o presiune mai mare din cauza creditelor neperformante, in contextul in care multe societati si-au consumat rezervele, iar falimentele majore nu vor intarzia sa apara, a declarat presedintele UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. ... Radu Cosarca il inlocuieste pe Paolo Chighine la finalul mandatului de patru ani, ca director de relatii externe.
Radu Soviani spune ca statul impoziteaza "abrupt si pagubos" ... Radu Soviani pentru GdS: ... Intrebat de ce isi acopera statul deficitul bugetar pe seama firmelor private, analistul si, totodata, realizatorul TV Radu Soviani a raspuns pentru GdS:
Mihai Bendeac ii striveste pe Divertisi si X Factor il bate la scor pe Mircea Radu Inpolitics informeaza:
Publicatia va fi condusa de Radu Preda, din functia de director, si de Edward Pastia, din cea de redactor-sef. ... Noi credem ca este loc pe piata pentru o revista de business", a declarat Radu Preda pentrupaginademedia.ro.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Felicitari, Radu Calin Cristea! P.S. Tot mai sustineti ca toti sunt la fel?
1970 - Se naste Radu Banciu, intr-o maternitate aservita lui Basescu. 1978 - Copil rebel, greu de multumit, neadaptabil, Radu Banciu scrie pe tabla, inaintea unei ore de matematica, un mesaj de o duritate fara precedent:
Bursa - Infiintarea Autoritatii de Supraveghere financiara a trecut de Camera Deputatilor Dan Radu Rusanu, tot mai aproape de functia "suprema" in Autoritate * Mircea Ursache, favorit pentru un post de vicepresedinte Camera Deputatilor a adoptat ieri Ordonanta de urgenta 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).
Incep sa se simta relatiile de joc, dar timpul de pregatire inaintea turneului de la Lyon este parca prea scurt", a declarat antrenorul Radu Voina, citat de GSP.
Prima adversara a elevelor lui Radu Voina va fi reprezentantiva tarii gazda, vicecampioana mondiala.
Fundasul echipei Lazio Stefan Radu va fi supus unei interventii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma si va fi indisponibil cel putin trei saptamani, informeaza Mediafax.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti Duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954. ... Autor de mai multe volume de proza si de poezie, Radu Sergiu Ruba este prezent la Editura Humanitas cu volumul de povestiri O vara ce nu mai apune.
google-analytics.com